Boek mij voor jouw evenement

Je zoekt een inspirerende spreker of workshopleider voor jouw evenement en denkt dat ik daar weleens geschikt voor zou kunnen zijn. Wacht dan niet langer en plaats direct een vrijblijvende optie in mijn agenda. 

Meer dan 20 jaar ervaring

Eiusmod mollit eu excepteur proident aliquip fugiat excepteur aute. Ea officia velit sit laborum nostrud Lorem. Laboris nostrud nulla minim aliquip labore labore enim. Esse ea pariatur laborum minim nulla veniam labore qui excepteur nulla. Tempor qui ullamco ut veniam tempor occaecat irure.

  • Labore elit deskundig non enim eiusmod tempor dolor aliquip ad commodo
  • Tempor dolor aliquip ad commodo onafhankelijk occaecat sunt.
  • Quis cillum Lorem klantgericht enim labore laboris qui officia deserunt ea
  • Als spreker op evenementen help ik graag waarde te creeeren
  • Dolore veniam nulla tempor quis aute dolore nisi eiusmod
  • Pariatur exercitation ipsum dolor et deserunt

Wat zeggen anderen?

Hoe Ruud het onderwerp Customer Engagement overbrengt is beyond! Ik ben geïntrigeerd door zijn manier van vertellen en aan de hand van voorbeelden, leuke anekdotes komt het verhaal echt binnen.

Lilian van Schaik - Opleidingsadviseur bij EduHint 
Ruud gaf een presentatie over Customer Experience Management met zeer veel interactie. Hij bracht het met zoveel energie, humor en kennis dat het gewoonweg inspireerde. Ruud is op mij overgekomen als een zeer bevlogen persoonlijkheid met enorm veel kennis.
Sander Dijkstra - Sales Manager 
Met zijn visie en passie kenmerkt Ruud zich als een goeroe op het gebied van CRM en klantgerichtheid. Met zijn duidelijke en goed onderbouwde lezingen weet hij hele zalen elke keer weer te boeien. Een aanrader voor elke organisatie waar het klantbelang voorop staat.
Jan van der Kleij - CEO Kubox Selfstorage
Dank je wel voor je inspirerende Sales 3.0 presentatie. Het is volledig helder geworden dat klantgerichtheid de sleutel tot succes is. Great job-done.
portret voor review presentatie
Sjoerd Kaiser - Manager Sales Enablement bij Getronics

Neem contact op

Denk je dat ik zou kunnen passen bij jouw evenement?
Neem dan vrijblijvend contact op, dan bespreken we of ik iets voor je kan betekenen en of ik beschikbaar ben op de door jou gewenste datum.